Tiskanje majica i svih vrsta promotivnih poklona

Direktni print na tekstil, tiskanje majica, tampon tisak na promo proizvode i sitotisak

Direktni kolor print na majice i tekstil

Digitalni print na tekstil DTG

Koristimo DTG tehnologiju direktnog kolornog printa na tekstil iz CMYK palete boja. Na visokih 1440 DPI direktan print omogućuje nam da po vrlo povoljnoj cijeni možemo izraditi print majice već od 1 komada.

Printane majice nakon samog printa idu na fiksaciju na 160 stupnjva što tisak na majici čini lijepim i postojanim.

Kako bi se isprintana slika što dulje očuvala na majici, majicu treba prati na temperaturi do 40 stupnjeva i okretati na kontra stranu.

Izrada majica po narudžbi iz motiva slike koji možete izabrati sami, personaliziranu sliku npr., ali gledajte da je kvaliteta slike upotrebljiva, jel sama kvaliteta slike utječe na kvalitetu printa. Optimalno je 300dpi veličine A4.

tisak na majice duksa

Print na hoodice

tisak na majice tshirt

Print na majice

print na tekstil

Ispis na tekstil

Tisak vrećica

Ispis na vrećice

Tisak na majice već od 1 komad

Logotip tvrtke, kreativni vizual ili osobni dizajn. Otisnite svoje majice i promovirajte se.

Print na majice u fullcoloru. Dostavi nam svoj dizajn ili naruči dizajn kod nas. Ispis radimo na tvoju majicu ili odaberi iz kataloga kvalitetne majice u više dizajna i boja po povoljnim cijenama koje odgovaraju tvojim potrebama i ciljevima

Sitotisak u jednoj ili više punih boja

Sitotisak

Sitotisak je jedna od najstarijih tehnologija tiska. Sitotisak je metoda rada pomoću sita. To je svila napeta na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv.

Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze kroz tiskane površine na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva. Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama.

Najčešće koristimo ovu tehniku za tisak na tekstil kao što su tiskanje majica, jakni, torbi, ruksaka, tisak platnenih vrećica i ostale sl. promotivne artikle.

Osim toga radimo i plošni sitotisak na papir i PVC naljepnice kao i na ravne artikle poput tiska rokovnika, mapa i sl. proizvoda.

tisak na majice duksa

Tisak na hoodice

tisak na majice tshirt

Tiskanje majica

Tisak vrećica

Platnene vrećice

tisak na kape šilterice

Tisak na kape

Tiskanje majica, tekstila, jakni, tisak na hoodice i torbe

Brendirani promotivni proizvodi prema tvojim željama

Vršimo tiskanje majica i reklamnih proizvoda sitotiskom u većim serijama za tvrtke. Integriraj svoj brend kvalitetnim i održivim tiskom. Majice, sportski dresovi, tekstil. Naruči danas i promoviraj se!

Višekolorni tampon tisak na promotivne proizvode

Tampon tisak

Tampon tisak je tehnika dubokog tiska sa indirektnim otiskivanjem, gdje pomoću silikonskog tampona prenosimo boju sa tiskovne forme, klišea, na željeni predmet.

Ovu vrstu tiska koristimo za tisak ravnih i zakrivljenih površina predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su plastika, staklo, keramika, guma, metal.

Najčešći artikli za tampon tisak su olovke, privjesci, upaljači, šalice, pepeljare i sl promotivni artikli. Ovisno o vašim zahtjevima, ali i mogućnostima ove tehnike moguće je otisnuti motive od jedne boje do punog kolora.

U suradnji s vama odabrat ćemo najpovoljnije i najbolje rješenje tiska.

Tisak šalica

Tisak na šalice

Tisak olovaka

Tisak na olovke

tisak na privjeske

Tisak na privjeske

Tisak promo upaljača

Tisak na upaljače

Promotivni pokloni brendirani prema tvom biznisu

Opremite svoj biznis brendiranim poklonima i povećajte vidljivost

Cjelogodišnji ili u vrijeme blagdana, promotivni proizvodi brendirani u stilu tvog biznisa uvijek su lijep poslovni poklon. Posjeti nas i odaberi iz kataloga proizvod prema svojim potrebama. Isporučujemo veće količine i narudžbe za tvrtke.

Dizajn promotivnih poklona i priprema za tisak

Grafički dizajn i priprema

Grafički dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo.

Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla. Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama tiska i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materija od kojih se proizvod izrađuje ili na koji se tiska.

Grafička priprema uključuje unos i prijelom teksta, skaniranje i obradu slika, montažu fotografija, a po potrebi i korekture i prijevode teksta za tisak npr. brošura, kataloga, knjiga, letaka, plakata ili nekog drugog tiskanog materijala.

Pripremu za tiskanje majica radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda dizajniranih kod nas kao i na osnovu vaših gotovih grafičkih rješenja koje ste nam predali u elektronskom obliku i nakon dogovora s vama o ciljanom proizvodu.

Ideje i dizajn za tvoj BIZ

BIZ kreativci ispunit će tvoje potrebe za dizajnom

Grafička priprema i dizajn prilagođen tvom biznisu. Našim iskustvom formirat ćemo i ponuditi najatraktivnije rješenje za tvoju promociju. Obrati nam se već danas!

Pošalji nam upit




  Nazovi nas

  +385 (091) 539 43 33

  Posjeti nas

  Pravila privatnosti

  Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

  Privacy Settings saved!
  Privacy Settings

  Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

  Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

  Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

  Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Decline all Services
  Accept all Services
  Nazovite nas
  Scroll to Top
  Scroll to Top