Volimo tisak, print
promo i grafiku

Marljivo radimo i ulažemo znanje u kvalitetne projekte i odnose s kupcima

Uslugama promo tiska gradimo prepoznatljivost tvog poslovanja

Tko smo

Kačić biz d.o.o. djeluje od polovice 2014. godine, registrirani smo za obavljanje poslova vezanih uz grafičku djelatnost i trgovinu. Do sada smo samostalno opremili poduzeće profesionalnom opremom za obavljanje poslova grafičkog dizajna, direktnog ispisa na tkaninu, tampon i sito tiska.

Što radimo

Godinama marljivo sakupljamo poslovno iskustvo i vrijedne kontakte, koji su temelj našeg poslovanja. Unutar našeg poduzeća rade profesionalni djelatnici koji će pažljivo saslušati svaku Vašu ideju te zajedno sa Vama odabrati najbolji put do Vašeg proizvoda. Nakon 13 godišnjeg radnog iskustva u grafičkoj industriji, možemo reći da je naš tim spreman za svaki grafički izazov.kao novoosnovana mlada moderna tvrtka pod brandom bizwindow, neprestano težimo unapređenju poslovnih procesa, praćenju svjetskih trendova i pružanju najbolje usluge našim kupcima.

Naš cilj

Povodeći se načelom zadovoljnog klijenta, tvrtka ima za cilj samo jedno, a to je svojim kupcima kroz ljubazno i profesionalno osoblje ponuditi povoljnu i kvalitetnu uslugu. Rezultat te težnje je razvoj novih usluga kao i svakodnevno poboljšanje već postojećih.

Scroll to Top